Водещи новини - дясно Здраве

Апел за помощ: Служител на областната администрация Добрич има нужда от помощ за лечение

Областният управител Красимир Кирилов и целият екип на Областна администрация Добрич се обръщат се с апел за помощ към всеки с добро сърце.

“Нашият колега – старши счетоводителят Ивелина Драгнева, има нужда от средства, за да продължи лечението на онкологично заболяване, след манипулация с кибернож в турска клиника.

Всеки, който иска да помогне, според възможностите си, може да го направи чрез разкритата дарителска сметка в евро на нейно име в

УниКредит Булбанк – Добрич:

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG41 UNCR7000 1521 6371 68

Ивелина Андонова Драгнева

В подкрепа на колегата ни Ивелина Драгнева има поставена кутия за набиране на средства в Центъра за услуги и информация в Областна администрация Добрич. Със съдействие на кмета на град Добрич Йордан Йорданов, такава касичка е поставена и в сградата на Община град Добрич.

Областният управител Красимир Кирилов и целият екип на Областна администрация Добрич вярваме, че заедно ще помогнем на Ива в този труден за нея и семейството й момент.

Изказваме най-сърдечна благодарност за съдействието на директора на ОС на БЧК Добрич д-р Артюн Еринозов и кмета на Община град Добрич.

Благодарим за подкрепата, защото вярваме, че Доброто е мъдростта на душата и дългът на сърцето!”, споделят още от областна администрация Добрич.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *