Водещи новини - дясно Развлечение

Деца от Добрич участват в нов български филм с Асен Блатечки

Три деца от Добрич днес се снимаха в нов български филм с участието на Асен Блатечки, съобщи за Про Нюз Добрич майката на Андриян Христов. Той е един от малките актьори, които се снимат в лентата. Избран е, както и другите две деца, чрез детска модна агенция „Дани стил“. Днес 30 от нейните артистични деца са участвали в снимките на филма с Блатечки.

Над 20 деца от Добрич и Балчик, които са на различни възрасти, са сред лицата на агенцията. Тя работи целенасочено за откриването и управлението (менажирането) на нови и различни лица, с потенциал за развитие не само в модния сектор, но и в рекламни кампании на национално и международно равнище. ДаниСтил създава и обучава модели, проправяйки път с професионализма си за по-нататъшното им развитие. Успоредно с това създава картотека от нови лица, които са база данни за подбор на статисти – лица за участия в телевизионни предавания, рекламни кампании в списания, вестници, телевизии, както и в заснемането на кинопродукции.

През последните месеци деца от агенция „Дани Стил“ са учасвали в различни епизоди на телевизионния сериал „Откраднат живот“.

Снимки: DanySty

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *