Образование

ВУМ е домакин на престижна Международна научна конференция в Добрич

XIV-та Международна научна конференция с участници от Европа, Азия и Северна Америка ще се проведе във Висше училище по мениджмънт – Добрич, на 3 юли, съобщиха от информационния отдел на образователното заведение.

Учени от различни държави ще разискват и изнесат доклади за робономиката и ще сравняват финландската и българската образователни системи.

В рамките на конференцията ще има доклади в три основни секции:

  • „Oбразователен мениджмънт и проблеми на образованието“
  • „Икономика и управление”
  • „Туризъм“

Над 60 представители на университети и образователни организации от България, Канада, Китай, Виетнам, Украйна, Унгария и Румъния се включват в конференцията тази година. От България например, докторанти, доценти и професори от Икономически университет – Варна, УНСС, ЕПУ и др.

За поредна година ще имат доклади студенти и преподаватели на Висше училище по мениджмънт с теми свързани с използването на новите технологии в туристическата индустрия, системи за управление на качеството при разработване на софтуер. Виетнамски студенти, заедно с преподаватели от ВУМ, предстои да предтсвят доклад на тема „Практики за запазване на служителите в компанията“. Студент от МВА програмата на висшето училище ще има доклад на тема “Ребрандирането на мобилните оператори”.

Научната конференция ще се проведе на 3-ти и 4 юли в сградата на ВУМ – Добрич.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *