Добрич Общество

Обявиха кога затварят за ремонт детските ясли в Добрич

Община Добрич публикува графика за работата на детските ясли през месеците юли и август.

Детска ясла №4 „Щастливо детство” с адрес ул. „Любен Каравелов” № 55 ще работи със сборни групи през юли, а през август ще е в ремонт. Такъв е графикът и за другите два филиала на яслата – тези по ул. „Теменуга” до блок 24 и по ул. „Д. Ковачев” № 2.

За филиала на яслата по ул. „Вардар” освежаването е предвидено за юли, а сборните групи ще са през август. Те ще се посещават от децата от другите три филиала. Докато тече ремонтът в сградата по ул. „Вардар“  през юли, възпитаниците й ще посещават сборни групи в яслата по ул. „Любен Каравелов” № 55.

През август затваря за ремонт и почистване детска ясла №5 „Пролет” по ул. „Екзарх Антим I” №2. Тогава децата се пренасочват към филиала на ДЯ № 5 „Пролет” в ж.к. „Дружба” I. Там пък ще се чисти през юли, когато децата ще посещават яслата по ул. „Екзарх Антим I“.

На разменни начала ще работят и в детска ясла №6 „Първи юни”. Първи – през юли, ще затворят в сградата по ул. „Васил Петлешков” № 18. Докато там трае ремонтът, децата ще посещават групите в сградата по ул. „Карвуна” №2. През август местата ще се разменят.

ГРАФИК ЗА РАБОТА НА ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ В ГРАД ДОБРИЧ ПРЕЗ МЕСЕЦИТЕ ЮЛИ И АВГУСТ 2018 (1)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.