Водещи новини - дясно Образование

Най-мащабната у нас международна йога демонстрация ще се проведе в Добрич

Над 100 студенти от 12 държави, от които близо 50 от Индия, ще се включат в най-мащабната у нас международна йога демонстрация. Тя ще се проведе в Добрич на 21 юни, когато се отбелязва Международния ден на Йога. Събитието ще започне от 15 часа във фоайето на Висше училище по мениджмънт (ВУМ) в Добрич.

На монитор във фоайето ще бъде излъчена демонстрацията на йога упражнения на открито, изпълнена от министър-председателят на Индия Нарендра Моди. От другата страна, на живо  индийска студентка ще показва правилното изпълнение на упражненията за всички, които желаят.

От ВУМ съобщават, че събитието се организира по инициатива на индийските студенти, които са тук за летните програми на нашето висше училище. Те идват от индийския партньор на ВУМ – Технически университет на Гуджарат. Според организаторите, това ще е най-голямата международна Йога демонстрация в България с участието на индийци.

Организаторите добавят, че събитието е отворено за всички, интересуващи се от Йога и желаят да се включат в демонстрацията на упражнения.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *