Спорт

Фондация “Духовност” и дарители събраха 12850 лева за карате клуб “Самурай”

Сумата от 12 850 лева набра благотворително събитие, организирано от фондация „Духовност” и карате клуб „Самурай”, под патронажа на областния управител.

То бе под наслов „Нашата цел е Вашето бъдеще”, като целта бе да се осигурят средства за обезпечаване участието на състезателите от клуба на предстоящото през септември европейско първенство по карате в Португалия. Освен това, младите каратисти, ще имат и нови екипи.

Председателят на фондация „Духовност” Юлияна Гианти връчи на президента на клуба сенсей Димитър Христов чек за 12 000 лева.

Организаторите и участниците в благотворителното събитие бяха поздравени от народните представители от ГЕРБ Даниела Димитрова и Пламен Манушев, които изпратиха поздравителен адрес. От тяхно име и от името на общинските съветници от ГЕРБ, бе дарена сумата от 500 лв. Набрани бяха още 350 лв. от дарения.

Гости на събитието бяха още областният управител Красимир Кирилов, шихан Тони Петров – шеф инструктор в МВР. Присъстваха състезатели, родители, общественици и приятели.

Анонсирано бе бъдещо партньорство между карате клуб „Самурай” и Професионалната гимназия по туризъм „П. К. Яворов”. Нейни ученици бяха изработили красива торта с логото на клуба.

 

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.