Балчик Развлечение Регионални - начална

Много ламбада, цаца, игри и забавления ви очакват на Фестивала на Цацата

Фестивалът на Цацата в Кранево започва от днес и ще продължи три дни. Програмата е готова, артистите репетират усилено, а изпълнителите на Ламбада стягат багажите за шоуто си на българска земя, съобщават организаторите.
Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления, а някои от хотелите в Кранево обявиха и преференциални цени за всички посетители на Фестивала.
Музикалната програма тази година залага на рок в първата вечер на фестивала днес, когато хедлайнери са Уикеда и рок кралицата Милена.
Утре в Кранево пристигат Каома – изпълнителите на големия хит „Ламбада“. Те ще превърнат атмосферата по северното ни Черноморие в една неповторима лятна фиеста, а малко преди тях Замунда Банана Бенд ще завихрят своето шоу на сцената.
Алфредо Торес, кубинката Сирсе, румънската звезда Джордж Дайс и варненския клуб Маламбо ще направят танцови работилници, за да разкършат всички посетители, а купонът ще продължи до зори с уникално нощно хавайско парти на плажа.
Последният фестивален ден, по традиция, е отреден на фолклорните формации от региона, но в програмата ще се включи и Георги Мамалев със своето артистично шоу. Кулминацията на 10 юни ще бъде концертът на Тони Димитрова.
Организаторите на фестивала са обособили и Детска сцена, за да могат и децата да открият нови игри и забавления. Заради тях в Кранево ще пристигне и любимецът на малки и големи– бате Енчо.
В програмата са включени лятно кино на открито, лунапарк, ледена пързалка, конна езда, атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, бягане с токчета, Бирена миля и много, много други.
„Фестивал на Цацата” е традиционен морски фестивал за Северното черноморие. През 2016 г се проведе първото издание, а през 2017 над 20 000 души посетиха фестивала.
08,09 и 10 юни 2018 г

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.