Развлечение

Бански с ланци са хит този сезон

Актуалните цветове тази година варират от бебешко розово, през пудра, лилаво, до айс виолет, сподели пред журналисти в Албена дизайнерката Стефка Гущерова.

За официалните облекла много актуален е тюлът, като хит е този в преливащи цветове.

В спортните облекла този сезон модерни са малките животни – всякакви насекоми или други миниатюрни животинки, за разлика от предишни сезони, когато се залагаше на едрите анимал десени.

Според  продуцента на Модна фиеста Мариана Аршева обаче, за да бъдем модерни и това лято, е достатъчно да сме облечени в бяло – цвета на съвършенството. „Махнете тъмните облекла! Когато сте свежи, създавате добро настроение”, категорична е Аршева.

По думите й, този сезон актуални са също червеното – цвета на страстта, жълтото, както и тревистото и мента зеленото. Модерни са геометричните фигури, но също така и цветята.

Ако не искате да сте демоде на плажа, не бива да носите „прашки”. Новото този сезон са бикините с втора талия, като целта е издължаване на фигурата. Горнищата на банските са основно триъгълници – с или без подплънки. Може обаче и да са във вид на капка.

Акцент това лято са ланците. Те могат да са както по саката, така и по роклите, дори и на банските. Другият моден елемент са камъните. Те могат да са както по банските костюми, така и в аксесоарите към тях. Кварц и аметист чудесно се съчетават с банските, съветва Аршева.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.