Каварна Образование Спорт

„Заедно на Първи юни“ в Каварна

На 1 юни – Деня на детето, ученици от 7 български училища за деца със специални образователни потребности  са взели участие в организираните в град Каварна, спортни игри под мотото: „Заедно на Първи юни“. Инициативата се реализира за осемнадесета  поредна  година от Център за специална образователна подкрепа – град Каварна. Кметът на града – г-жа Нина Ставрева, е приветствала учениците от училищата със специални образователни потребности, съобщиха от общинската администрация.

„Бъдете здрави,усмихнати, безгрижни, честит празник мили деца! Пожелавам ви приятни дни на вас и вашите учители в град Каварна!  Нека това спортно събитие се превърне в празник за вас! Пожелавам ви достойна и спортсменска игра!“, с тези думи г-жа Ставрева е открила събитието и е поздравила всички гости.

В спортната надпревара са се включили ученици от ЦСОП (център за специална образователна подкрепа) от градовете- Каварна, Добрич, Свиленград, Нови Пазар, Долни Дъбник, Плевен  и село Кривня.  В периода от  1 до 3 юни 2018 г. участниците ще се покажат своите възможности в спортните дисциплини – футбол, народна топка и боче.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.