Водещи новини - дясно Добрич Общество

Детска ясла „Пролет” в Добрич представи обновената си база

Празничен спектакъл по случай предстоящия Ден на детето представиха тази вечер малките възпитаници на детска ясла №5 „Пролет” по ул. „Екзарх Антим I” № 2.

Малчуганите пяха, танцуваха и предизвикаха с изпълненията си бурните аплодисменти на родители и гости.

„За мен е огромна отговорност да ръководя колектива на тази детска ясла” и се надявам, че така, както през първите 6 месеца работихме с космическа скорост, ще продължим и занапред”,  сподели директорът на детската ясла Кина Драгнева.

Благодарности към нея отправиха както от колектива, така и от родителската общност.

Гости на празника бяха заместник-кметът по хуманитарни дейности д-р Емилия Баева и дарители, спомогнали за огромната промяна в условията за отглеждане на децата в забавачницата.

В двора на детската ясла през последните месеци бяха монтирани нови детски съоръжения за игра, осигурени изцяло от дарители.

Ремонтирана основно бе и едната от занималните, която вече грее в свежи цветове и разполага с обзавеждане и оборудване, което да радва малчуганите и да спомага за пълноценната работа на екипа. Обновяването е реализирано със съдействието на Общината и спонсори.

Кина Драгнева изрази надежда да бъде реновирана и другата занималня, защото децата на Добрич заслужават да растат в здравословна среда. Обещаваме, че ще дадем всичко от себе си, заяви тя. Благодари на всички, спомогнали мечтата на екипа на детската ясла да стане реалност.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.