Общество

Работилница за Местоправене – на 1 юни в Добрич

Работилница или “Placemaking” за деня на Детето 1 юни, организират добричките ДоброЖънци от 10:00ч. на площад “Свобода”. Инициативата е първи етап от проекта “_Място” на БГ Бъди Активен, финансиран от Кока Кола, информираха организаторите за Добрич.

За самото събитие, организационния екип е подготвил интересни игри за малки и големи – възможност децата да изградят своите мини структури и макети на градски пространства, а големите пък да разберат тайните на Местоправенето!

“След поредица от събрания и успешно проведен конкурс е време да стартираме дейност по проекта „_Място” –Доброволчество с въздействие. Очакваме ви, за да се научим на Промяна заедно. С нас ще бъде и експерта по Placemaking – Тодор Кесаровски, който ще сподели опита си и ще открие нови възможности за нашите 4 места” – сподели Илияна Христова – един от координаторите по проекта.

“Нека променим средата около нас и да прекарваме времето си пред блока с усмивка и гордост. Защото заедно можем повече!” – гласи мотото на поканата от Сдружение “ЕкоДобруджа”.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.