Генерал Тошево Регионални - начална

С нова машина в Ген.Тошево почистват общинската и републиканската пътни мрежи

С нова специализирана машина за косене на крайпътни тревни площи, Община Генерал Тошево е започнала акцията по почистване на общинската пътна мрежа на територията на общината. За осигуряване на достатъчна безопасност и видимост при движение, до момента са почистени банкетите и канавките от с. Пчеларово до с. Зограф, като се предвижда работата да продължи и през лятото, по отсечките с. Зограф – с. Градини, път II 29 – с. Пленимир – разклон за с. Петлешково, както и отсечката за с. Писарово, информираха от общинския пресцентър. Генерал Тошево - храсти

Паралелно с това, са започнали дейности по отстраняване на храсти, дървесна растителност и косене на банкети, също и по републиканската пътна мрежа на територията на община Генерал Тошево. Няколко работни групи почистват път II 2903 Генерал Тошево – Изворово – Росица, в частта на с. Росица. Дейностите на фирмата – изпълнител са били инспектирани в началото на седмицата, лично от кмета на общината Валентин Димитров.
През последните няколко години община Генерал Тошево заделя значителни по обем средства за поддръжка на общинска пътна мрежа, допълниха още от Община Генерал Тошево.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.