Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

"Добруджа1919" ще каже сбогом на един от своите

Симеон Симеонов - един от най-верните футболисти на "Добруджа1919" - ще прекрати своята активна футболна кариера, след края на настоящия сезон в Североизточната Трета лига. Опитният и сърцат полузащитник ще го направи по възможно най-добрия начин - с медал и купа, след като “жълто-зелените” авансово и безапелационно спечелиха първото място в групата.
[caption id="attachment_13119" align="alignleft" width="322"]снимка: Александър Стоянов, "CenterSport" снимка: Александър Стоянов, "CenterSport"[/caption] “Още миналата година мислех да приключа, но останах в отбора само заради старши треньора Дидо Божилов. С каквото можах, колкото и малко да е било, помогнах. Не е приятно, има тръпка, след като толкова години си бил във футбола, но на всеки му идва времето. Моментът да се сбогувам с футбола е повече от идеален - с медал и купа”, сподели Симеонов, който през годините неведнъж е играл с капитанската лента.
“Пожелавам на момчетата да бъдат здрави и да запазят този колектив, защото той ще ги извади от трудните мигове, които ги чакат във Втора лига наесен. Отборът има много добър треньор, който дава шанс на младите. Дано те го използват по най-добрия начин”, коментира юношата на Добруджа и ЦСКА, който в кариерата си е играл още в "Нафтекс" (Бургас), "Черно море" и "Калиакра" (Каварна).
По информация на Sportal.bg
c