Развлечение

Симо от Добрич очаква подкрепа в „Гласът на България”

„С отбора на Графа извървяхме дълъг път, за да стигнем до финалите, но днес за един от нас това приключение ще приключи. Нужна ми е вашата подкрепа, за да сбъдна мечтата си да изпълнявам и създавам хубава музика в България! Ако се кефите на това което правя, ще съм ви много благодарен, ако гласувате за мен! Всичко е във вашите ръце!”, написа в социалната мрежа Симеон Желязков от Добрич.

Симеон е един от общо 16 талантливи певци, които ще вземат участие в първия концерт на живо, който ще се излъчи тази вечер.

Симо започва де пее още в детската градина в Добрич на 6-годишна възраст. По-късно родителите му се местят в София, където той завършва националното музикално училище „Любомир Пипков”. След това учи в Нов български университет с поп и джаз пеене. Година след началото на следването си Симеон кандидатства и е приет в университет в Амстердам, Холандия, отново с поп и джаз пеене. Вокалист е на групата „Funky Miracle”. Групата съчетава стиловете джаз, фюжън, фънк, поп. За него от предаването твърдят: той е отдал живота си на музиката, а във вените му не тече кръв, а ноти.

16-те изпълнители, които показаха най-добър глас и присъствие на сцената, и успяха да се класират за четвъртфинала в пети сезон на „Гласът на България“, ще пеят на първия си голям концерт, който bTV ще предава на живо тази вечер от 20 часа.

Сред изключително силната конкуренция този сезон Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев класираха най-добрите четирима в своя отбор, с които да се представят на четвъртфиналите в шоуто. Отсега нататък зрителите ще бъдат тези, които ще решават кой от талантите ще премине напред й кой ще отпадне от най-голямото музикално риалити завинаги. В неделя финалистите за първи път ще се борят не да впечатлят своите треньори, а да спечелят доверието на феновете пред малкия екран.
Най-оспорваната надпревара кой ще грабне титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лева започва с четвъртфиналите тази вечер и ще продължи с концертите на живо на 27 май и големия финал на 3 юни. И трите концерти ще се излъчват на живо, ще бъдат по-дълги от обичайните епизоди и ще предложат на зрителите много музикални изненади, блясък и емоции.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.