Образование

Дни на отворени врати проведе СУ „П. Р. Славейков”

Бъдещи първокласници и техните родители посетиха СУ „П. Р. Славейков” в обявените от училището Дни на Отворени врати, за да се запознаят с материалната база и условията, които учебното заведение предлага, както и да участват в самия учебен процес, съобщиха от учебното заведение.
Малчуганите бяха посрещнати от четвъртокласниците, които им показаха стаите, в които учат най-малките славейковци. С помощта на каките и батковците, децата от подготвителните групи участваха с безжичните мишки в уроци от новите софтуерни програми Envision и Envision Play, които са неразделна част от учебния процес в СУ „П. Р. Славейков”. Част от темите бяха „Сезони”, „Предмети в пространството”, „Плодове и зеленчуци”.
Гостите разгледаха Художествената галерия в училището и физкултурните салони, а мажоретките на СУ „П. Р. Славейков” ги поздравиха със специално изпълнение. След това малчуганите сами се включиха в танците. Накрая всички се забавляваха на детския кораб, а бъдещите първокласници споделиха, че очакват с нетърпение 15 септември, за да станат славейковци, посочват още от училището.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.