Водещи новини Общество

Пожарникари и спешна помощ в спасителна акция край Тервел

Жена от Варна отправи благодарност към екипа на пожарната и спешна медицинска помощ в град Тервел за оказаното съдействие при спасителна операция в района на добруджанския град, съобщават от Община Тервел.
Жана Енчева разказва, че група хора от Варна са решили да посетят през уикенда скалните манастири по поречието на Суха река. По време на прехода в събота една жена се подхлъзнала и счупила глезен. Само благодарение на светкавичната реакция на пожарната и спешната помощ на гр. Тервел, сега всичко е наред – жената е успешно оперирана, споделя Жана Енчева.

„Искам да благодаря! Но не мога само в тази дума да изразя, това което бих искала да отправя към хората, които дойдоха да ни помогнат в тежка ситуация. Благодаря ви момчета, за адекватната и компетентна помощ, за човечността, за оптимизма и добрината ви и за усилията, които положихте. Благодарение на вашия професионализъм, въпреки трудните условия при които работихте всичко беше успешно.
Благодаря и на хората от с. Балик, защото те успешно съдействаха в спасителната операция.
Благодаря ви хора, живи и здрави да сте и е чудесно, че ви има!”, споделя още жената.
В спасителната операция са участвали огнеборците Живко Георгиев Петков, Светослав Михайлов Василев, Тихомир Динков Иванов, Велислав Валентинов Господинов, както и екип на филиала за спешна помощ в Тервел – д-р Гюлент Акифов и Росен Илчев.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.