Моята новина

Кой допусна прокарване на кабели по нови тротоари?

Отворено писмо

Уважаеми Добруджанци /Толбухинци/

Живущите в в гр. Добрич квартал „Венеция” искат да зададат няколко въпроса към предишните управляващи в гр. Добрич, а така също и към новосформирания инициативен комитет за избора на стар- нов кмет на гр. Добрич, а въпросите са следните:

Кой и защо допусна прекарването на подземни кабелни съоръжения на територията на гр.Добрич през нови тротоари, нови асфалтирани улици като впоследствие те не бяха възстановени в предишното им състояние ?
Кой трябваше да удостовери качеството на СМР, кой трябваше да им даде Разрешение за ползване ?
Защо улиците в кв. „Венеция” – „Ген. Манзей”, ул „Стоил войвода”, ул. ”Кл. Охридски”, ул. ”Бузлуджа”, ул. ”Копривщица” и др. от този квартал, се превърнаха в окопи и траншеи, готови за водене на кръгова отбрана?
Защо се допусна преасфалтирани улици да се възстановяват с бетон, марка „40” и кой го извърши?
Къде беше новият инициативен комитет тогава и знаете ли колко нови дупки лъснаха в резултат на „подземното окабеляване, „за да прогледнат добруджанци по новите подземни кабеларки и интернет доставчици?
Може ли уважаемата прокуратура в гр. Добрич, минавайки за работа и спъвайки се в дупките, да се самосезира?
Може ли КАТ – Добрич, да инициира нови табели със знак „Внимание деца сърфират в дупки”, за да запазим и последните деца, останали в гр. Добрич, неизбягали в чужбина?

Можем да зададем и други въпроси, но най-големият въпрос е кой е виновникът и, знаейки отговора ,че колективната отговорност носи до безотговорност, желаем на новия инициативен комитет да се огледа, ослуша и, ако няма валяк пред дупките им, да преминат и този път с цветя и рози .

Въпросите ги зададоха живущите в гр.Добрич, кв”Венеция”, а пропо ние се гордеем че живеем край „Канале Гранде Добруджане „ под заплахата на нов потоп , повече смог и по-малко вода и повече дупки , траншеи и тротоарни бетонови окопи .

Семейства Николови, Събеви , Желеви, Петрови , Драганови , Енчеви,и други и други гласоподаватели.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.