Добрич Общество

Цветен разсад и компост в конкурса за най-красиво пространство обявиха от Общината в Добрич

Конкурс за най-красиво междублоково пространство обявяви отново Община град Добрич. С дейностите по ремонта на водопреносната градска мрежа, значително се увеличава и обхвата за находчивите граждани на Добрич да създадат своеобразен нов облик на своите околоблокови площи. Всички желаещи да се включат в надпреварата за най-естетични градски стопани, могат да изпращат своите снимки в коментарната страница на общинския фейсбук профил – www.facebook.com/pg/www.dobrich.bg

“Уважаеми съграждани,
Каним отново всички, които се грижат за междублоковите си пространства, да се включат в конкурса „Добри примери има“. Снимките на обектите, за които се грижите, можете да публикувате в коментарите под тази публикация като посочите точния адрес на участъка, името на участника и телефон за контакт. Имате възможност да предложите за участие и Ваши съседи, които полагат грижи за своя район и заслужават да бъдат похвалени.
Отличените междублокови пространства ще получат разсад за летни цветя и компост.
Периодът, през който можете да се включите в нашето положително предизвикателство, е от 1 до 15 май 2018 г. включително.  Нека заедно покажем, че добри примери има!” – гласи текста на официалната покана за конкурса на Община – Добрич.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.