Водещи новини Добрич

Спират водата в района на ул. “Христо Ботев” в Добрич заради водния цикъл

През следващите дни в района на ул. “Христо Ботев” в Добрич ще има нарушено водоподаване във връзка с проекта за воден цикъл, информират от Общината.

Поради изграждане на връзка на водопровода на ул. „Бойчо Огнянов“ с ул. „Христо Ботев“ утре, 29 април, ще бъде преустановено водоподаването в района. Вода няма да има от 8.00 часа до направата на връзката в рамките на деня.
На 1 май връзка ще се прави на ул. „Теменуга“ с ул. „Христо Ботев“, като водата в района ще бъде спряна, от 8.00 часа до изграждането на връзката в рамките на деня.

В периода 28.04 – 05.05.2018 г. в рамките на Интегриран проект за подобряване на водния сектор ЛОТ 3 ще се работи по следните улици: ул. Първомайска, ул. Река Чая, ул. Балкан, ул. Иван Георгиев, връзка на ул. Хр. Ботев и ул. Б. Огнянов, ул. Д. Ковачев от Хр. Ботев до Ясна Поляна, връзка на ул. Теменуга и Хр. Ботев, ул. Цар Освободител, ул. Димитър Ковачев, ул. Никола Петков, хидравлични проби на част от Н. Петков от у-ще “Д. Габе” до ул. Ст. Стамболов, ул. Никола Петков, ул. Детелина, връзка на ул. Ружа с ул. цар Освободител, връзка ул. Роза с ул. цар Освободител, ул. Лом.
Всеки ден можете да се информирате за дейностите по проекта и от специалната рубрика на Про Нюз Добрич „Воден цикъл”.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.