Бизнес Крушари Тервел

Представят в Тервел и Крушари „Възможности за финансиране с европейски средства и електронно кандидатстване“

Информационни срещи в Община Тервел и Община Крушари на тема: „Възможности за финансиране с европейски средства и електронно кандидатстване“, организира Областен информационен център – Добрич.  На 26 април, в Община Тервел представянето ще се проведе с начален час 11:00в заседателната зала на Общината, а в Община Крушари от 14:30 часа в залата на Община Крушари, информират организаторите от ОИЦ – Добрич.

По време на срещите ще бъдат представени актуалните възможности за кандидатстване по Оперативните и Транснационални програми, кактои Програмата за развитие на селските райони за 2018 година. Ще бъде презентирана и функционалността на Информационната система за управление и наблюдение на средствата на ЕС в България 2020 (ИСУН 2020).

Ще се акцентира и на целите, основните параметри, допустими кандидати и проекти, които ще могат да получат финансиране, допустими дейности и разходи. Присъстващите ще бъдат запознати и с начина на кандидатстване, етапа на оценка и договаряне – гласи предварителната информация към предстоящите на 26 април срещи.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.