Бизнес Водещи новини - дясно

Около 35 милиона като инвестиции вложи Албена за сезон 2018

Инвестиционната политика на Албена е насочена към подобряване на инфраструктурата, съоръженията и услугите в комплекса, съобщиха от туристическата компания.
За 2017 година дружеството е инвестирало 63 милиона лева. Преди новия сезон 2018 г. са вложени 30-35 млн. лв. Намеренията на ръководството са за юбилейната 2019 г. в базата да бъдат инвестирани около 50 млн. лева, съобщи изпълнителният директор Красимир Станев.
За новия сезон са изградени 3 елегантни пентхаус апартамента в „Фламинго гранд”. Извършено е реновиране и модернизация на 75 студиа и 7 апартамента в хотел „Фламинго“4*, които вече са част от 5-звездния продукт на Албена – „Фламинго гранд “.
Нов модерен дизайн имат хотелските стаи, асансьори и обновен ресторант в хотел „Добротица“, който ще посрещне с ново име „Калиакра Маре“ и 4 звездна категоризация своите гости за сезон 2018.
Гостите на „Примасол Ралица Супериор“ ще имат възможността да се настанят в нова 4-звездна хотелска част. Реновираните 93 двойни стаи и 3 апартамента на бившия хотел „Лора“ ще им предложат високо ниво на комфорт в една от най-спокойните зони на комплекса.
Приятно изненадани ще бъдат и гостите на 27-те обновени Вили “Примасол Ралица Акваклуб” 4 звезди. Вилите предлагат перфектни условия за спокойна семейна ваканция, благодарение на локацията си в естествен парк, само на минути разстояние от всички удобства в хотел “Ралица” и Аквапарк Аквамания.
Четиризвездният хотел „Лагуна Гардън“ ще посрещне гостите си в ново модерно фоайе, частично реновирани стаи, лоби бар и детски клуб. „Лагуна Бийч“ ще има пълна реновация на 28 стаи, както и частична на други. Изцяло нов интериор ще придобие фоайето, както и лоби бара. Хотел „Вита парк“ ще предложи нов модерен ресторант за изхранването на гостите си.
„Ком“ е четвъртият хотел, който става част от голямото семейство на Акваклуба. За сезон 2018 всички гости на хотела имат включен вход в аквапарка като част от програмата All inclusive Plus.
Разширява се Аквапаркът, ще бъдат реконструирани и изградени нови пътища, тротоари, паркинги, както и ново осветление.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.