Водещи новини Добрич Общество

Официално извинение към всички добричлии от Водоснабдяване и канализация Добрич

На днешния ден 23 април, в своята официална страница, добричкото ВиК  дружество поднесе писмено своите извинения към добричлии, за причиненото безводие в по-голямата част от територията на града.

“Екипът на „Водоснабдяване и канализация Добрич“ АД поднася своите извинения на засегнатите потребители във връзка с липсата на нормално водоснабдяване в град Добрич. Отразяваме факта, че отстраняването на аварията отне продължителен времеви период, което бе в резултат на труднодостъпната местност, в близост до основната за водоснабдяването на града – помпена станция Приморци. След отстраняването на аварията се наложи да отстраним и няколко аварии в града, както и аварирали хидрофорни инсталации във високите части на града.

В резултат от положените възстановителни дейности смятаме, че водоснабдяването ще се нормализира най- късно до края на днешния ден /23.04.2018 г./- Понеделник.

Искрено се надяваме на Вашето разбиране и оставаме на разположение за обратна връзка при възникване на въпроси, касаещи дейността на дружеството” – гласи текста, който публикува на официалната си страница управата на водното дружество.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.