Развлечение

Моторокерите откриват сезона в “Гнездото” на Орлите от Добрич

Рокери на мотори от цялата страна се очаква да се съберат в „ГНЕЗДОТО“ на мотоклуба на Орлите от Добрич, за откриването на мотосезон 2018. Стотици рокери от област Добрич и страната за заявили, че ще пристигнат за откриването на новия сезон, съобщиха организаторите от Мотоклуб Орлите. Тазгодишното рокерско шествие се осъществява с подкрепата на Мотоклуб Скития Минор, а мястото на провеждане ще бъде базата на лагер Фиш-Фиш, КК Албена, от 27 до 29 Април 2018.

Началото предстои да бъде дадено с мотообиколка  на Добрич, на 28 Април от 11:00 часа. Мотористите ще потеглят от базата на МК Орлите – ул. Бойчо Огнянов 6 – и ще преминат през основните пътни артерии на Добрич, след което потеглят към Фиш-Фиш, КК Албена. За безопасността и безаварийното преминаване на мотошествието е осигурен ескорт от служители на РПУ – Добрич и КАТ – Добрич, потвърдиха още организаторите.

За веселата част от програмата е  планиран водосвет и курбан, с които ще бъдат посрещнати гостите на събитието. При състезателните дисциплини от програмата, мотористите трябва да демонстрират своите мото-умения в редица състезания, като Бавно каране, Мотобол и не на последно място традиционната и запазена марка за Орлите игра – Яйцето на орела. Също така ще бъдат наградени и дошлите от най-далеч, както и най-малките рокери. Организаторите уверяват, че са заложили в програмата и много забавни игри, които ще подарят на присъстващите много смях и веселие.

Вдъхновени от идеята на приятелския мотоклуб МК Диви Деца – Варна, организаторите са решили да дадат сцена на млади рок групи от Добрич. Първа вечер ще бъде представена обещаващата група “Плежър” – събрали се едва през 2012-та година, но вече с участия в градове като Варна, Добрич, Пловдив и Троян. След тях, на сцената ще забият музикантите от забавната и позитивна варненска група “Пройдоха”.

Организаторите изказват изключителна благодарност на всички свои спонсори и апелират за внимателно и отговорно шофиране по пътищата!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.