Здраве

Заработи нова Специализирана болница за рехабилитация

От днес вече официално работи новата Специализирана болница за рехабилитация „Медика – Албена”, съобщават от „Албена“ АД.
Капацитетът на заведението е 16 стаи оборудвани с по 2 легла, телевизор, хладилник, климатик и самостоятелен санитарен възел.
На разположение на пациентите й са екип от водещи и опитни специалисти в областта на физикалната и рехабилитационна медицина, рехабилитатори, кинезитерапевти, интернисти и хирурзи.
“СБР Медика – Албена” е лечебно заведение, специализирано в лечение, профилактика и рехабилитация на заболявания на опорно-двигателния апарат, периферна и централна нервна система, кожни заболявания, обменни заболявания, състояния на преумора и стрес.
Лечебните процедури се извършват чрез прилагането на най-съвременен медицински и холистичен подход с използване на уникални природни фактори – морски климат, минерална вода, лечебна кал и др., посочват от компанията.
Освен това, там има възможност за балнеолечение, калолечение, за лечебен масаж и лечебна гимнастика, електротерапия, топлолечение, инхалационно лечение и фитотерапия.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.