Водещи новини - дясно Добрич

Удължават срока кандидатите за общински жилища в Добрич да обновят данните си

До края на май се удължава срокът, в който желаещите да бъдат настанени в общински жилища, могат да обновят данните си. Това съобщиха от общинската администрация.

Оттам посочиха, че това задължение имат граждани, семейства и домакинства, включени в окончателния списък за настаняване в общински жилища за 2017 г., които до началото на март не са настанени.

Съгласно „Наредба за реда и условията за установяване на жилищни нужди, за настаняване под наем, управление и разпореждане с жилища от общинския жилищен фонд” на Общината гражданите бяха задължени да подадат декларация с актуални данни в периода от първи март до 31 март.

Поради малкия брой постъпили декларации, Общината удължава срока за прием на декларациите до 31.05.2018г.

Включените в окончателния списък за 2017 г. граждани, които не са изпълнили това задължение, могат да го направят до края на май.

Екземпляр от декларацията се получава на 6-то работно място в Центъра за услуги и информация на Общината. Декларацията може да бъде изтеглена и онлайн. Попълнената декларация се подава в Деловодството на Община град Добрич.

Тези, които не подадат актуална декларация до края на май, ще бъдат изключени от списъка за настаняване, посочват още от Общината.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.