Водещи новини - дясно Добрич

Удължават срока кандидатите за общински жилища в Добрич да обновят данните си

До края на май се удължава срокът, в който желаещите да бъдат настанени в общински жилища, могат да обновят данните си. Това съобщиха от общинската администрация.

Оттам посочиха, че това задължение имат граждани, семейства и домакинства, включени в окончателния списък за настаняване в общински жилища за 2017 г., които до началото на март не са настанени.

Съгласно „Наредба за реда и условията за установяване на жилищни нужди, за настаняване под наем, управление и разпореждане с жилища от общинския жилищен фонд” на Общината гражданите бяха задължени да подадат декларация с актуални данни в периода от първи март до 31 март.

Поради малкия брой постъпили декларации, Общината удължава срока за прием на декларациите до 31.05.2018г.

Включените в окончателния списък за 2017 г. граждани, които не са изпълнили това задължение, могат да го направят до края на май.

Екземпляр от декларацията се получава на 6-то работно място в Центъра за услуги и информация на Общината. Декларацията може да бъде изтеглена и онлайн. Попълнената декларация се подава в Деловодството на Община град Добрич.

Тези, които не подадат актуална декларация до края на май, ще бъдат изключени от списъка за настаняване, посочват още от Общината.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *