Храна и напитки

Проверено и споделено от мен – Анита

Здравейте, скъпи читатели на Pro News Dobrich,

Аз съм Анита Атанасова, на 21 години, с интереси в различни области, но най-вече свързани със здравословното хранене, като важна част за пълноценен живот. Средното си образование завърших през 2014 г. в Професионалната гимназия по туризъм,  след което продължих обучението си в Медицински университет – Варна със специалност „Рехабилитатор”.

Като бивша състезателка по художествена гимнастика и до ден днешен спортът е неизменна част от моето ежедневие, а той върви ръка за ръка със здравословното хранене.  Обединени заедно, поставят началото на един по-здравословен и пълноценен начин на живот.

Мисля че здравословното хранене винаги е било част от моето ежедневие, но  същността на определението „здравословно хранене“ разбрах, след като съчетах знанията си от двете специалности, които изучавах и постоянни експерименти в кухнята.

Имам удоволствието да бъда част от екипа на Pro News Dobrich, където в моята рубрика – „Проверено и споделено от мен – Анита“, ще  споделям с Вас полезна информация за различни продукти, рецепти, мнения и предложения за здравословен начин на живот. Приех това предизвикателство и  ще се радвам да  бъда полезна с идеите си, проверени лично от мен,  как здравословното хранене може да бъде лесно, вкусно, бързо и забавно.

С всяка следваща статия, ще се опитвам да ви убедя в това. Много разчитам на обратна връзка, за да разбера Вашето отношение и  интереси към здравословния начин на живот, а именно – да бъдем в хармония със себе си, с тялото си, с ума си и с обкръжаващия ни свят.

Анита Атанасова

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.