Водещи новини - дясно Спорт

Излъчиха победителите на двойки от международния бридж фестивал “Добрич 2018”

Късно снощи  завърши увертюрният двойков турнир от 33-я Международен бридж фестивал”Добрич 2018″ резултатите в който бяха изчислявани в импове, информира организатора на международния спортен форум.

Бронзовите медалисти от последното световно отборно първенство Владимир Михов и Иван Нанев от отбора на “К1″- София, спечелиха безапелационно първото място, оставяйки далеч след себе си вторите – многократния медалист от световни и европейски първенства Румен Трендафилов и Антони Иванов от Варна. На трето място се нареди отново двойка от Варна – Алекс Панайотов и Стефан Георгиев. Четвърти са добричката двойка Драганка и Стефан Георгиеви, а пети-Станислав Недков от Добрич и Радослав Радев от Варна.

Извън призовата шестица останаха други световно иавестни имена-Виктор Аронов и Диана Дамянова/”К1″/ и Калин Караиванов/Варна/,Теню Тенев/КСБ”Радков”- Хасково/

Крайно класиране в увертюрен двойков турнир от 33 Международен бридж фестивал”Добрич 2018″:

  1. Владимир Михов и Иван Нанев от отбора на “К1”-София
  2. Румен Трендафилов и Антони Иванов – Варна
  3. Алекс Панайотов и Стефан Георгиев – Варна
  4. Драганка и Стефан Георгиеви – Добрич
  5. Станислав Недков от Добрич и Радослав Радев от Варна

 

Днес от 14ч. е турнира за смесени двойки , а от 19:00ч.- главния двойков турнир в който ще се присъединят още много силни състезатели от страната и Румъния.

В почивните дни ще се изиграят 11-те кръга на престижният открит отборен турнир. като началото на сесиите в събота и неделя е от 10.00ч.

Организаторите на Фестивала от спортен клуб “Дама купа” отправят покана към всички любители на спорта от града и региона да посетят един от най силните форуми на българския бридж в хотелски комплекс “Грийн палас” осигурявайки безплатен вход за всички желаещи.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.