Водещи новини - дясно Каварна Спорт

По покана на кмета отборът на ЦСКА гостува на детска градина в Каварна

Кметът на община Каварна Нина Ставрева  посрещна в кабинета си Стойчо Стоилов, Георги Велинов, Ивайло Иванов, Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Кирил Десподов и Едвин Джеси.

Футболистите  подариха на Нина Ставрева юбилейната фланелка на ЦСКА по случай 70-ата годишнина на отбора и официалния екип, с който тимът играе своите мачове в първенството на Първа лига.

От своя страна кметът поднесе на легендата Георги Велинов икона на Свети Георги и пожела на отбора да победи Лудогорец утре с 3:0.

Пред Общината фенове на ЦСКА очакваха своите любимци, за да се снимат с тях и да ги подкрепят преди двубоя утре.

“Армейците” посетиха и детска градина “Здравец”, където раздадоха на децата топки и календари с автографи на футболистите. Малчуганите бяха изключително развълнувани от възможността да се докоснат до част от своите идоли и не пропуснаха да си направят снимки с тях. За много от децата днешната среща беше сбъдната мечта.

ЦСКА е на лагер в курортен комплекс „Албена” преди важното гостуване в Разград утре и по покана на кмета на КаварнаНина Ставрева, която е голям привърженик на отбора, част от играчите и щаба бяха на гости в града.

Представителите на ЦСКА зарадваха и младите футболни таланти от детско-юношеската школа на „Калиакра” – Каварна и им дадоха ценни съвети за пътя, по който са поели – а именно този към големия спорт.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.