Общество

Прегазиха бездомно куче на улица в Добрич, социалната мрежа настръхна

Разказ на потребител във фейсбук как шофьор нарочно е убил бездомно куче на улица в Добрич предизвика остра полемика в социалната мрежа.

„Приблизително 14:30 пред супермаркет „Томи“ в квартал Балик един индивид, да го наречем, понеже това не е човек, реши да прегази умишлено едно невинно куче, пресичащо улицата. Без да се поколебае даденият индивид усили скоростта и уби животното. В момента се питам, как може да има толкова гадни хора. Не мога да разбера това животинче какво точно му е направило или с какво му е навредило. Моля се този индивид, който го прегази с бял бус да чете това и да знае, че силно се надявам да му се върне! Нека той да се мъчи точно както и това кученце в последните си минути!“, написа потребителка в социалната мрежа.

Последва яростна атака срещу шофьора, който, както става ясно от разказите на очевидци, нарочно е блъснал кучето, което е загинало на място.

В полемиката се включиха и противници на бездомните животни.

Жестокостта срещу животни обаче се оказва ежедневие по добричките улици. Само преди дни друг потребител алармира за избиването на бездомни котки от шофьорите в града.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.