Развлечение Спорт

Уникални златни рози ще получат шампиони в Албена

Уникални награди ще получат шампионите и финалистите в силния международен турнир по тенис от най-високата първа категория при състезателите до 14 г., на който България за първи път ще домакинства. Състезанието ще се проведе от 26 май до 3 юни на кортовете във ваканционно селище “Албена”.

Заявките за участие в престижната надпревара от календара на Тенис Европа стартират в началото на април, като се очаква в основните схеми да участват едни от най-добрите тенисисти в света. Турнирът е уникална възможност за реклама на страната ни пред топ тенисисти, техните родители и треньори. Традицията всички финалисти от основните схеми на сингъл и при двойките да си тръгнат с купи ще бъде разчупена от организаторите по примера на големите турнири при мъжете и жените, които получават трофеи, символизиращи местата, където се провеждат. Трофеите в Албена са заменени от изящни златни рози за шампионите и сребърни рози за финалистите. Наградите – 6 златни и 6 сребърни рози, вече се изготвят специално за събитието от “Магията на Българската роза”.

“Вдъхновени от природните дарове на българските земи и водени от стремежа си към безупречност на изпълнението, ние увековечаваме миговете на изненада. Всеки наш продукт създава емоция и превръща личния, интимен момент в незабравимо преживяване и ценен спомен. Затова искаме най-добрите тенисисти в света да си тръгнат от Албена с красиви сувенири, които да им напомнят за турнира и страната ни”, споделя Цветомир Цонев от “Магията на Българската роза”.

Албена се утвърждава като тенис дестинация, а уникалните награди чудесно се вписват в концепцията на курорта, който не само съхрани природата си, но и изгради уникален Розариум непосредствено до своя плаж.
Организаторите на турнира са Българската федерация по тенис, община Балчик, Смайл Ивентс и ваканционно селище “Албена”.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.