Развлечение

Дамян Попов: Гордея се с родния ми град!

“В музикалния ми път най-важна се оказва основата, дадена ми от училището в родния ми град… в Добрич имаме уникална школа”, това споделя поп изпълнителят Дамян Попов в едночасов филм, посветен на музикалната му кариера.

В ефира на Канал 3 той разказа с подробности за началото, детството му в Добрич и най-трудните моменти. Заедно с поп певеца, пред камерата застана и дуетната му половинка Мария Накова – Миа.

“Нашето приятелство започна още в училището по изкуства „Св. Климент Охридски” в Добрич, изживели сме уникални моменти заедно, толкова пътувания, фестивали, конкурси и въпреки, че аз съм родом от Силистра, чувствам Добрич като роден град и се гордеем със всичко, което ни е дал”, споделя тя.

В предаването “Вечните български песни” изпълнителите споделиха още, че работят по много мащабен проект, който освен музиката, засяга и театъра.

“Много скоро ще ни видите на една сцена с най-големите имена от родната актьорска гилдия, но за сега ще запазим в тайна това над което работим”, споделят те.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.