Туризъм

С детски атракции разширяват Аквапарк Албена

Продължава развитието на Аквапарк Аквамания в Албена, който се нареди сред 20-те най-добри водни паркове в Европа в последното класиране на TripAdvisor, съобщават от туристическата компания. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции.

Освен това, се увеличава броят на хотелите, за чиито гости ползването на услугите на аквапарка е включено в цената. Тризвездният „Ком” е четвъртият хотел, който става част от голямото семейство на Акваклуба. За сезон 2018 всички гости на хотела имат включен вход в аквапарка като част от програмата All inclusive Plus. Новият продукт в Ком включва също подобрения в хотелските стаи и ресторанта.

Туристическата компания вдъхва нов живот на един от хотелите на плажа – Добротица. С модерен дизайн на хотелските стаи, асансьори и обновен ресторант хотел Калиакра маре ще посрещне първите си гости през пролетта на 2018 година. Нова 4-звездна хотелска част ще има хотел PrimaSol Ралица Супериор. Реновират се стаите в хотел Лора.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.