Общество

Каузата на Валерия от Добрич е успешна – събрани са пари участието й във Виена

Каузата на малката Валерия е повече от успешна. Благодарение на платформата ,,Приятели, помагайте”, момиченцето от Добрич вече разполага с паричните средства, които са й нужни, за да участва в конкурс по художествена гимнастика във Виена.

Валерия има пет златни метала и един сребърен. Тя се обърна към платформата ,,Приятели, помагайте” с молба да продаде иконите, които рисува с техника “декупаж”. Тя се нуждаеше от 300 лв. за участие, а ние успяхме да й осигурим над 1000 лв., за да има и джобни, съобщиха от платформата, след като инициаторът на дарителските кампания Лео Кадели гостува в дома на Валерия Мюлер в Добрич.

Кадели призова хората с добри сърца да продължават да купуват иконите на Валерия. А, тя ни обещава, че ще продължава да сбъдва мечтите си.

Лео Кадели преди дни апелира българите да подкрепят момичето, за да сбъдне мечтата си. При гостуването си в “Шоуто на Слави” той отново призова за това. „Нека такива деца бъдат примера ни. Тя се снима под портрета на великия Васил Левски. Достойно! Валерия е на 11 г. Страхотно възпитано дете, тя не проси, а работи, за да може да сбъдне мечтата си”, заяви албанецът, който се е заел да помага да хора в нужда у нас, като организира и обединява дарителите.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.