Добрич Политика

ГЕРБ няма общо с плакатната атака в Добрич

“Разлепените през последните дни плакати из Добрич нямат нищо общо с политическа партия ГЕРБ и структурите й в областния град”, съобщиха от местната централа на ГЕРБ.

“Плакатната атака явно се осъществява от БСП и е поредният опит на социалистическата партия да отклони вниманието от всичко значимо, което се случва в България и в региона, в резултат на работата на правителството на ГЕРБ.

Свидетели сме на недопустимо политизиране на една сделка между два частни субекта. Затова, БСП вместо да харчи ресурс за хиляди плакати, по-добре да каже къде бяха нейните функционери при приватизацията на електроразпределителните дружества. Трябва ли да напомняме, че,когато през 2004 г. „Група ЧЕЗ“ стъпи на българския енергиен пазар и закупи три електроразпределителни дружества,в правителството на НДСВ и ДПС участваха ключови фигури на БСП – Костадин Паскалев /министър на регионалното развитие и благоустройството/, Димитър Калчев /министър на държавната администрация/, Меглена Плугчиева/зам.-министър на земеделието/.

Или късата политическа памет отново е по-удобна за БСП…”, заявяват още от ГЕРБ-Добрич

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.