Здраве

Момиче от Добрич дарява костен мозък, за да спаси болната си от рак майка

Млада майка от Добрич има нужда от помощ, за да може да живее и да се грижи за прекрасните си деца.

Цвети е на 39 години. Майка на две чудесни момиченца. И иска да живее, за да изгледа и закриля, винаги да е до тях във всяка трудност и всяка радост.

Преди година в семейството им се намества неканената гостенка – остра миелоидна левкемия, което преобръща живота им. Целият им свят се срива. Но, Цвети не се предава и решава да се бори. Подлага се на тежка химиотерапия в болница “Света Анна” във Варна, преминава през ада – силни болки, тежка химия, ежедневно кръвопреливане. Година и два месеца в болничната стая, далеч от децата си, от всичко и всеки.

Днес Цвети отново е в болничната стая, нещата не вървят добре, химията, кръвопреливането, хилядите хапчета вече са безсилни  пред тежкото заболяване и единственото спасение за Цвети е трансплантация на костен мозък.

Донор ще е 17-годишната й дъщеря Анна-Мария. Детето е готово да се подложи на всичко, за да спаси майка си.

За животоспасяващата трансплантация е нужна огромна сума, която семейството не може да си позволи.

Затова администраторът на групата „Живот и усмивка за Дани” обяви кампания за събиране на средства за Цвети. В групата всеки може да дари своя вещ, която ще се играе на търг. Средства се събират и по банковата сметка.

Една силна майка и смелата й 17-годишна дъщеря се надяват добри хора да помогнат средствата да се съберат, за да може Цвети утре отново да види слънцето, да се радва на живота и да изгледа децата си.

Средства за лечението на Цвети Мирчева може да дарите на следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN:

BG42STSA93000024908449

BIC: STSABGSF

Цвета Ангелова Мирчева

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.