Балчик Развлечение

Изпълнителите на Ламбада на Фестивала на цацата в Кранево

В България пристига легендарната група „Каома”, която в края на 80-те години успя да накарат целия свят да танцува Ламбада. Близо 30 години по-късно „Chorando Se Foi” ще прозвучи и на българска земя и ще даде началото на голямата лятна фиеста – Фестивала на цацата в Кранево, който ще се проведе на 8, 9 и 10 юни.
„Каома” пристигат у нас с членове от оригиналния състав на групата и нова певица – Една Бразил, която заменя трагично загиналата в инцидент в Бразилия вокалистка на групата. Една Бразил успява да вдъхнови „Каома” да се върнат на международната сцена, за да продължат да споделят страстта и магията на музиката си с публиката. Ще излязат на сцената в Кранево на 9 юни.
Песента „Ламбада” не случайно е наричана „най-големия летен хит в света”, но освен него групата ще припомни на българската публика и останалите си хитове – Dancando Lambada, Tago Mago, Melodie d’Amour и много други!
„Танцьорите ще ви пренесат в света на Ламбада – такъв, какъвто го помните от клипа на парчето” – уверяват организаторите. Те обещават още много изненади, игри, по-голяма фестивална зона, нова локация – по-близо до морето, лунапарк, ледена пързалка и още много атракции за малки и големи.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.