Бизнес

Немски туроператор отличи хотел в Албена

Наградата “Best Location 2017” от немската фирма Schauinsland бе връчена на хотел Гергана Бийч. Наградата получи г-жа Маргита Тодорова – директор “Маркетинг и Продажби” в Албена АД.

На 7-ми март в град Берлин започна международното туристическо изложение ITВ в Берлин. За поредна година Ваканционно селище „Албена” представя възможностите за почивка, новостите за предстоящият сезон 2018, както и актуалните си оферти.

По време на изложението, Албена и нейни хотели отново бяха отличени с награда.

Наградата „BEST LOCATION 2017″ е свързана с уникалното местоположение на хотела, което е с перфектно съчетание на пясъчна ивица, гледка и природа. Хотелът граничи в непосредствена близост с национален резерват „Балтата”, който се простира на площ от 18,2 хектара по долината на река Батовска и е едно от малкото места в Европа.
Природата заедно с човешката грижа, вдъхновение и труд са създали пример за хармонично съчетание на четирите природни елемента – Огън – жарко слънце и страстни вечери, Вода – примамливо и топло Черно море, Въздух – морски бриз, Земя – проявена в сенчестата и прохладна гора на резерват Балтата. Наградата е още едно доказателство за правилния подход на ваканционно селище Албена за развитието му като еко туристическа дестинация, която предоставя на своите гости висококачествен продукт, базиращ се на зелената му мисия. Заедно с ваканционно селище „Албена” на  ITB се представят и комплекс „Бялата лагуна” и „Приморско клуб” .

ITB Берлин е най-значимият туристически форум в световен мащаб, който се провежда ежегодно от 1966 г. насам. На него се представят най – добрите услуги в сферата на туризма, нови туроператорски продукти, интересни екскурзоводски програми. Застъпени са абсолютно всички сфери, засягащи незабравимото прекарване на почивки и ваканции: настаняване, храна, пътуване, развлечения, екскурзоводи. Събитието привлича изложители и посетители от цял свят.