Политика

ГЕРБ поздрави възрастните хора в Добрич за Баба Марта

Общинският ръководител на ГЕРБ-Добрич Красимир Николов гостува на Дома за стари хора в града. Той подари мартеници на всички домуващи, както и на персонала на социалното заведение, съобщиха от ГЕРБ-Добрич.

Те са закупени с лични средства от народните представители Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев и са дело на членовете на неправителствената организация „Хобисклуб”. По традиция ГЕРБ-Добрич подкрепи хората със зрителни увреждания, които със средствата от мартеничките осигуряват издръжката на клуба за годината.

С червено-белите произведения, създадени от техните сръчни ръце, бяха зарадвани настанените в Дома за стари хора. Те също подариха на госта си изработени от тях мартеници.

В дома днес се проведе тържество по случай Баба Марта. След много стихове и песни, директорът на дома Антоанета Пантелеева връчи и наградите за най-изкусните майсторки на мартеници. Някои от тях ги бяха изработили като брюкселска дантела, а други съчетаха различни техники и стилове. Имаше и приз  за най-много измайсторени червено-бели символи на пролетта.

В Тервел членове на ГЕРБ закичиха с мартеници жителите на добруджанския град с пожелание да са здрави, румени, засмени.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.