Общество

Затвориха пътища в област Добрич

Поради усложнена тежка зимна обстановка и намалена видимост от Областно пътно управление информираха, че се затварят основни пътни направления за движение. От 16.30 часа е спряно движението за всички превозни средства по следните направления Добрич – Силистра, Добрич – Тервел, Добрич – Крушари, Генерал Тошево – Каварна, Тервел – Шумен, Добрич – Албена, Одринци – Вълчи дол. Въведено ограничение и е забранено движението на тежкотоварни автомобили над 12 т по направление Добрич – Генерал Тошево – Кардам. Все още проходими при зимни условия са направленията Добрич – Балчик и Добрич – Варна.
По данни на общините обстановката навсякъде е нормална. От електроразпределителното дружество и от водния оператор информират, че няма населени места без ток и вода.
Областният управител и председател на Щаба за изпълнение на Областния план за защита при бедствия Красимир Кирилов апелира да не се предприемат пътувания, ако не е крайно наложително. Гражданите да следят метеорологичната прогноза. Очаква се снеговалежът и вятърът да продължат до утре на обяд.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.