Каварна Общество

Успешен туристически сезон пожела на Каварна министър Ангелкова

Туроператори, хотелиери и други представители на туристическия бранш от България, Сърбия, Португалия, Испания, Куба, Турция и други посетиха щанда на Община Каварна по време на провеждащото се в София Международно изложение „Ваканция и СПА Експо”. В изложението тази година участват повече от 350 фирми и браншови организации, и над 40 общини, сред които и Каварна, съобщиха от общинската администрация.
Министърът на туризма Николина Ангелкова също посети и остана впечатлена от щанда на Каварна, и пожела успешен сезон.
Община Каварна се представи на националния щанд на България и рекламира Каварна и региона, като атрактивна туристическа дестинация, със знаковите природни забележителности, туристически обекти, места за настаняване, атракции и богатия културен календар.
„Това изложение е изключително полезно за нас. Участието ни в него през 2016 година даде резултат за сезон 2017, когато отчетохме сериозен ръст на туристите”, коментира кметът на общината Нина Ставрева.
„С участието си общината цели удължаване на сезона и привличане на повече туристи в Каварна, извън летните месеци”, допълни г-жа Стврева, която очаква и тази година ръст на гостите в община Каварна.
Днес и утре изложението е отворено за посещения от граждани.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.