Образование

Детска градина в Добрич организира благотворителен бал „Вино любов“

Традиционният благотворителен бал, който ежегодно организира детска градина „Първи юни“ №17 в Добрич се проведе в навечерието на празниците Трифон Зарезан и Св.Валентин. За седемнадесета поредна година детското заведение събра на своя уникален празник бивши и настоящи родители на своите деца, учители на партньорски училища и детски градини, представители на бизнеса, с които заведението си партнира.

Тази година дрескодът на бала беше в червено и черно, а стилэт – кабаретен. „Целта на бала не е само да се съберат финансови средства за детската градина. Балът цели и заедност, споделеност, съпричастност, сподели директорът на детската градина Валентина Русева.

По традиция на бала се проведоха дегустация на вина, томбола, таен и явен търг, базар, изненади и забавни игри. Арткътът за снимки също беше много желано място от гостите на бала, които можеха да се преобразят с някой кабаретен атрибут.

Финансовите средства,  които се събраха на бала, са предназначени за обновяване материалната база на детската градина. Директорът на градината отчете, че средствата от миналогодишния благотворителен бал са били разходвани точно, както е било планирано – закупени са 12 килима за 6 групи и са изработени нови гардеробчета за децата от 3 групи. Тази година със средствата ще се изработят гардеробчета и за другите 3 групи, а с останалите средства ще се довърши мебелировката в занималните на децата.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.