Балчик Крими

Шесторният убиец Росен Асенов е от Балчишкото с. Змеево

Обявеният за издирване Росен Асенов, привлечен като обвиняем за шесторното убийство в Нови Искър, е от добричката село Змеево. Учил е в училището в село Дропла, но от 40 години живее в столицата. В родното му село и в Добрич полицията направи проверки, но без резултат.

“Умоляваме гражданите, ако имат някаква информация за местонахождението на лицето или го забележат някъде, веднага да сигнализират на телефон 112, да пишат тук на лично или да отидат в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност!#СДВРстолична”, пишат от полицията.

56-годишният мъж бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Росен Ангелов последно работил в автосервиз. Негови познати го описват като скромен, леко затворен човек, но в никакъв случай не го определят като луд или психопат, пише „Телеграф“. Вероятно Росен е причината Кети в последно време да взима антидепресанти . Двамата са имали връзка, въпреки че Николова живеела на семейни начала с автомонтьора Неделчо Юнаков, става ясно от разпитите до момента.

Кети срещнала Росен по спирки в Нови Искър и го качвала в колата си, като вероятно така са започнали отношенията между тях. На 9-декември жената споделя във фейсбук профила си „В началото бяхме просто непознати… в края също“. На 26 декември, 5 дни преди убийството, си е публикувала статус, че е във фактическо съжителство със съпруга си Неделчо Юнаков, който ѝ се пада втори съпруг. Според криминални психолози тези статуси показват, че в душата на жената нещо се е случвало.

Мотивът на извършителя на убийството е личен и е свързан с интимни отношения и връзка с Кети Кюхова – тя е била убита първа, коментира на брифинга и главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов.

Снимка: Про Нюз Добрич

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.