Сряда, 29 март 2023

29.03.2023

Последвайте ни

13 цветни градинки в конкурса „Добри примери има“ - Добрич`2022 затрудниха журито

Приключи ежегодният конкурс „Добри примери има“. Според обявения регламент, добричлии имаха възможност да представят в снимки своите прекрасни междублокови пространства, за които полагат грижи.

Журито бе истински затруднено да избере победителите сред 13-те участника, тъй като във всяка една от представените над 250 снимки се вижда желанието, грижата и труда на нашите съграждани, споделиха организаторите от Община Добрич.

Тази година журито класира на първо място градинката на Мария Петрова, намираща се на адрес ул. „П. Д. Петков“ 2, вх. „Г“. Второто място е за Надежда Караиванова (ЖК „Балик“ 13, вх. „Б“, предложена от Наско Николов. Третото място зае Женя Катранджиева (ул. „Дунав“ 16, вх. „Б“).

От Общинска администрация припомнят че наградите за конкурса са осигурени от Хипермаркет „Практикер“ - I-ва награда е ваучер за 150 лева, II-ра награда е ваучер за 100 лева и III-та награда – ваучер за 50 лева.  Награждаването на победителите ще се състои на 29 юни 2022 г. от 10.00 ч. в малката зала на Община град Добрич.

Поощрителните награди за всички участници във вид на разсад на летни цветя могат да бъдат получени от Разсадника от 1.07.2022 г.

Благодарност към всички 13 участници и надежда следващата година в конкурса да се включат още повече добричлии и да покажат отново, че добри примери в Добрич има, изразиха организаторите.

c