Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Глобиха шофьор на бус без маска след сигнал на жена от Добрич

Шофьор на микробус по линията Добрич-Каварна е глобен със 100 лева за неносене на предпазна маска. Това съобщи за Про Нюз Добрич Данаил Парушев – управител на „Каварна експрес кооперация”, който го е санкционирал. Припомняме, че преди дни жена от Добрич сигнализира в социалната мрежа, че при един от курсовете шофьорът е бил без маска, а в превозното средство е имало правостоящи.

Шофьорът е 60-годишен, сериозен мъж и въпреки че е с брада и не му е удобно, вече носи маска, посочи Парушев. По думите му на няколко пъти го е проверявал при пристигане и тръгване, без водачът да знае, и винаги е бил с предпазното средство.

Управителят на „Каварна експрес кооперация” изрази несъгласието си с твърдението на нашата съгражданка, че в микробуса е имало правостоящи. Той разговарял с шофьора, който твърдял, че не имало повече пътници в превозното средство. Това ставало ясно и от снимка, направена от съгражданката ни. „Отражението на микробуса в телевизора показва, че няма правостоящи”, категоричен е Данаил Парушев.

c