Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Цирк "Арена" дава представления за жителите на Добрич от 29 юли до 3 август

9 години след последното си представление в Добрич, цирк „Арена“ отново ще гостува в града.  Ценителите на цирковото изкуство ще могат да видят спектаклите от новия сезон от 29 юли до 3 август. Шапитото ще бъде издигнато срещу хипермаркет Кауфланд.

Всички представления ще започват от 19.00 часа.

Магията на Цирк "Арена" отново оживява в Добрич с куп изненади за зрителите. Организаторите обещават безспирен смях с клоуна Мишо, забавления с акробата на батут Петър Кехайов, фокуси и магични илюзии.

Мадлен Романова участва в известното трио с пуделите Джони и Роки, зрителите ще видят и дресура на гълъби. Свилен Кехайов ще бъде на сцена с арабския жребец Зепер и понитата Мартин, Поля, Фиона и Мелани. Този сезон невероятната Еми Велкова също е с Цирк "Арена" и удивява с изумителна въздушна акробатика и хула хоп. Част от шоуто ще бъде и танцуващата камилата Степа, а след представлението  всяко дете от публиката ще може да я погали и да се снима с нея.

Входът за деца до 3-годишна възраст е безплатен, детският билет за редовете е 8 лева, а за ложа - 12 лева. Билет за възрастен за редовете струва 10 лева, а за ложа – 15 лева.

c