Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Подобрява се състоянието на окноболната млада майка от Каварна

Подобрява се състоянието на онкоболната Нели Маринова от Каварна. Това написа самата тя в групата в нейна подкрепа в социалната мрежа.

Нели припомня, че на 8 юли постъпи в болница Memorial в Истанбул и все още е в лечебното заведение. „В клиниката влязох слаба, изтощена, едва стояща дори и легнала, тежаща 33 кг. Към днешна дата тежа 48 кг, имам апетит, хапвам добре и се възстановявам”, споделя младата жена. Тя обяснява, че към този момент се лекуват болките й и медиците все още се опитват да разберат откъде идват те.

„След консултация с двама лекари бе взето решение, че трябва да се направи Ядрено-магнитен резонанс /ЯМР/ само на гръбначен стълб, както и ехограф за оттоците в краката. Оказа се, че имам запушена вена, за което ми е назначено лечение”, разказва онкоболната майка.

Нели отново благодари на дарителите си. „Вие сте невероятно добри и нека тази добрина успее да се предаде на всички! Благодарение на Вас сумите се събраха бързо и ето резултатът - добре съм и се лекувам”, написа каварненката.

c