Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Редки автомобили пристигат за Втория Ретро парад в Добрич

Класически и старинни автомобили и мотоциклети ще бъдат представени по време на втория Ретро парад в Добрич, който ще се проведе на 15 август, съобщи зам.-председателят на „Авто-Мото клуб Толбухин” Стоян Недков. За тазгодишното издание пристигат участници и клубни представители от цялата страна.

Началото на парада е от 10,30 ч. в Градския парк „Свети Георги”, когато ще започне пристигането на автомобилите. Официалното откриване е насрочено за 12 ч. Автомобилите ще бъдат изложени за оглед в зоната между комплекс „Изида” и комплекс „Лебед”.

Награждаването на най-атрактивните, ценни и автентични превозни средства ще се състои от 14 ч. След това организаторите от „Авто-Мото клуб Толбухин” предвиждат почетно шествие по бул. „3-ти март”.  

През миналата година в първото издание на Ретро парада се включиха 120 собственици на ретро и класически автомобили. Те показаха редки и ценни возила, запазени и реставрирани от тях. Сред уникалните експонати бяха автомобили от 30-те до 90-те години на миналия век.

Вторият Ретро парад ще се проведе при спазване на задължителните мерки за сигурност във връзка с COVID-19. Организаторите от „Авто-мото клуб Толбухин” и община Добрич призовават всички участници да спазват наложените изисквания за безопасност.

c