Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

1000 безплатни шезлонга в Албена през почивните дни

Вземете си чадър с вас, а шезлонгите са от нас, призовават от курорта. Осигуряват 1000 безплатни шезлонга в петък, събота и неделя

С новите изисквания за минимално разстояние между чадърите от 5 до 7 метра, общият брой на платените чадъри и шезлонги в Албена не е достатъчен за броя гости, които пристигат в любимото ваканционно селище. В същото време заетостта в свободните зони остава не повече от 20% от капацитета, съобщават от ваканционното селище.

Припомняме, че в неделя стотици автомобили се отправиха към плажа в курорта. В сутрешните часове се извиха километрични опашки. Имало е чакащи коли още преди кръговото кръстовище. Видеокадри пък показваха поредицата от коли, идващи към ваканционното селище откъм Добрич.

Километрични опашки от автомобили се извиха към евтиния плаж в Албена

Поради увеличеният брой гости през почивните дни, от ваканционно селище Албена обявявиха, че за периода петък – неделя предоставят 1000 безплатни шезлонга на разположение в свободните зони. Елате и се насладете на копринения пясък на един от най-хубавите плажове в Европа, приканват от там.

За да има достатъчно място за всички през почивните дни, предложението на Албена е желаещите да плажуват да си занесат чадър, а шезлонгите ще получат на място напълно безплатно и ще могат да се настанят в свободните зони на плажа. Допълнително ще бъде обявено къде точно ще моат да се намерят безплатните шезлонги.

От курорта напомнят, че паркинг автогара е с капацитет от 800 паркоместа, а цената там е само 5 лв. на ден на автомобил. От там може да се използва напълно безплатно електрически автобус до плажа.

c