Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Държавният отборен шампион по бридж грабна и титлата на фестивала в Албена

С награждаването на призьорите от открития отборен турнир завърши 38-ото издание на Международен бридж фестивал "Албена 2020".

Първи убедително първи държавните отборни шампиони от отбора "Бридж+":  Захари Захариев, Иван Цончев и Влади Марашев, подсилени с европейския двойков шампион Диян Данаилов. Освен купата, медалите и наградите от Фестивала в Албена, те получиха и възпоменателни медали за шампионската си титла от проведения през месец април Online отборен турнир на 35-я Международен бридж фестивал "Добрич 2020''.

На второ място остана отбор "Радков 2" в състав Станислав Недков  /Добрич/, Радослав Радев, Антон Андонов и Марк Андонов /Варна/.

Трети са варненската формация "Доктор Вичо" с капитан д-р Даниела Инджиева, а четвърти се нареди представителният отбор на бридж клуба в едноименното ваканционно селище "Албена" с капитан Стефан Георгиев.

Организаторите от спортен клуб "Дама купа" изказват огромна благодарност от името на всички участници и гости на домакините от "Албена"АД за предоставените перфектни условия за игра и настаняване и почивка, както и на главния съдия Валентина Петрова за безпроблемното провеждане на всички турнири. Оттам канят всички състезатели и любители на бриджа от цялата страна на 13-ата Международна бридж ваканция "Приморско клуб" в град Приморско от 25 до 30 август.

c