Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Патрулиращи полицаи в Добрич помогнаха на възрастно семейство да смени гума

Двама патрулиращи полицаи са помогнали на закъсало възрастно семейство на инвалид да смени гумата на автомобила си на натоварен булевард в град Добрич.

В социалната мрежа Недка Митева написа: „Искрено съм възхитена от служителите на КАТ - Добрич. С такива ХОРА като тях всеки може да е спокоен - освен, че си изпълняват служебните задължения, въпреки всички трудности около тях, тези момчета /служители на КАТ/ помагат на възрастни хора. Браво! Дано бъдат пример и за останалите си колеги и хора!”, написа тя.

Думи на благодарност към полицаите на КПП-та в Добрич

Пред Про Нюз Добрич младата жена разказа, че е била искрено впечатлена от случката, на която в петъчния ден е станала свидетел. Колата на възрастно семейство спряла на опасен завой по натоварения булевард „Добруджа“, в района на улица „Първомайска“. По-късно станало ясно, че мъжът е инвалид.

Край колата със спукана гума минали много граждани с личните си автомобили, но никой не спрял да помогне.

„А то си беше опасно и за хората, имайки предвид възрастта им, и за движението на пътя“, коментира Недка Митева. Тогава минали полицаите, видели закъсалото семейство и се отзовали да помогнат.

„Бяха два патрула с трима полицаи. Единия обезопасяваше движението, а другите двама помогнаха на хората. Затова казвам още веднъж, че съм възхитена от постъпката на полицаите“, посочи тя.

Гражданин благодари с писмо на полицаите от КПП-тата край Добрич

Имената на служителите на КАТ, които са помогнали на семейството да смени гумата на автомобила, са Мартин Гочев и Богомил Бонев. „Хората трябва да вземат пример. Защото, добрят човек е такъв, независимо на какъв пост е“, коментира жената.

c